NIEUWSAudio Note

Audio Note DAC3.1x


Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2002 | Audio Note
(Ingezonden mededeling)

Recent heeft Audio Note de DAC 3.1x balanced geïntroduceerd (€ 6.950,-). Deze DA-converter is een absoluut technisch en muzikaal juweel.

Na het succes van de transformator gekoppelde voorversterkers, zal deze DA-converter u verbazen door zijn uitmuntende dynamiek, transparantie en grote muzikaliteit. Wij zijn zeer overtuigd van de kwaliteiten van deze DA-converter. Wij dagen u uit om uw DCS, Accuphase, Meridian, etc. maar ook uw eigen SACD speler of zelfbouw DAC naar het Audio Note Auditorium te brengen voor een vergelijking.

Als u niet overtuigd bent dat de DAC 3.1x muzikaler klinkt, ontvangt u van ons naar keuze een XLO Test en burn-in CD t.w.v. € 35,00 of een Cardas Sweep record t.w.v. € 27,50 kado. Zo overtuigd zijn wij van deze converter.

Audio Note’s DAC 3.1x heeft geen digitaal filter, geen oversampling en gebruikt in totaal 8 transformatoren inclusief twee digitaal interface trafo’s. Door het gebruik van uitgangstrafo’s is de DAC in staat elke belasting aan te sturen. Black-Gate condensatoren, tantaal-film weerstanden, single-ended RCA maar ook gebalanceerde XLR in- en uitgangen, een fase inversie shakelaar, alles in een full-size DAC-5 chassis. Samen met het bijpassende CDT-2 loopwerk (€ 3.650,-) een ‘bovenlader’ met het top Philips loopwerk, biedt deze combinatie een ware uitdaging voor alles dat de concurrentie biedt op digitaal gebied.

Voor meer informatie kunt u tijdens de openingstijden contact opnemen met het Audio Note Auditorium. Gegevens via de onderstaande link.

EDITORS' CHOICE