NIEUWSB&W

Zondag: Show Alpha


Redactie HiFi.nl | 13 december 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Alpha High End2Alpha High End in Antwerpen organiseert op 15 december haar tweede "Cost is No Object"-Show, waarin veel aandacht voor Mark Levinson.

De redactie van HiFi.nl ontving hierover van Alpha High End, de volgende mededeling:

Het is ons een eer u voor onze vijfde "Cost is No Object"-Show uit te nodigen. Deze shows, nu bijna jaarlijks, zijn veelal de kans om de nieuwste (en duurste) ontwikkelingen te horen en zien en bieden tevens een goede gelegenheid om een paar uurtjes weg te dromen naar al dat fraais. Wij verheugen ons bij het weerzien van veel onzer vrienden die onze passie voor muziek en film delen.

Zoals altijd verwacht u geen koopjespraat; enkel en alleen muziek in al zijn pracht, muziek in al zijn facetten: Klassiek, Pop, Wereldmuziek en Jazz.

Bij de Avalon Show zullen Harry van Dalen en zijn collega uitleg geven over professionele audio-opnames die zij uitvoeren voor Turtle Records, intussen reeds goed gekend bij een steeds grotere groep muziekliefhebbers.

Bert Bazuin staat ons te woord bij deze show en geeft zoals altijd met enthousiasme toelichting bij het nieuw Mark Levinson offensief.

In de hoop u te mogen weerzien op ťťn of alle shows (Why not?) wens ik u een mooie herfst en prettige eindejaar toe.

Het Alpha Team

Locatie
Alpha High End
Pelikaanstraat 126
2018 Antwerpen (BelgiŽ)

Openingstijden
15 December van 10 - 17 uuur, natuurlijk gratis ingang
In de week ook op afspraak†

Voor meer informatie over het gedemonstreerde programma, kijkt u op de onderstaande link...

MERK

EDITORS' CHOICE