NIEUWSSony

Sony VCR + DVD-speler SLV-900


Redactie HiFi.nl | 11 november 2002 | Sony

SLV-D900 biedt het beste van twee werelden: een handige combinatie van DVD-speler en VHS-HiFi videorecorder

Wat is er nou handiger dan n component dat geschikt is voor zowel DVDs als videotapes. Met de SLV-D900 brengt Sony een bijzonder handig concept. Speelfilms in hoge kwaliteit bekijken vanaf de DVD-speler of de gisteren gemiste Barend & Van Dorp vanaf de videoband. In n fraaie behuizing, niet groter dan die van een gewone videorecorder, heeft Sony de ideale combinatie samengebracht die dit mogelijk maakt.

Legio mogelijkheden

De DVD-speler biedt niet alleen weergave in hoge kwaliteit van DVD speelfilms maar kan ook CDs, CD-R/RWs, videoCD en S-videoCD aan. Ook zelf opgenomen CDs op basis van MP3 zijn geen probleem. Via een optische aansluiting op een daarvoor geschikte AV-receiver is het geluid ook in Dolby Digital/DTS-kwaliteit weer te geven voor het optimale Home Cinema-effect. Het VHS-recordergedeelte heeft vier koppen voor een schitterende opnamekwaliteit van beeld en HiFi-stereogeluid. Dankzij de Smart Trilogic technologie regelt de vieorecorder zich automatisch in op de gebruikte tape, zodat altijd optimale prestaties worden verkregen. Uiteraard kan worden gekozen uit standard- of longplay.

Tegelijkertijd kijken en opnemen

U heeft zin in een lekker avondje film en wil van de net gehuurde DVD speelfilm genieten. Maar tegelijkertijd is er een actualiteitenprograamma dat u eigenlijk ook niet wilt missen. Geen probleem, terwijl de SLV-D900 de speelfilm draait neemt hij tegelijkertijd het tv-programma op, zodat u niets hoeft te missen. Met de universele afstandsbediening zijn alle functies van de DVD-speler en het VHS-videogedeelte te bedienen. Ook de meeste tvs van praktisch alle merken reageren op de commandos zodat u aan n inplaats van drie afstandsbedieningen genoeg heeft.

Consumenten indicatieprijs SLV-D900 449,-
De SLV-D900 is vanaf november 2002 leverbaar.

EDITORS' CHOICE