NIEUWSSony

Sony VCR + DVD-speler SLV-900


Redactie HiFi.nl | 11 november 2002 | Sony

SLV-D900 biedt het beste van twee werelden: een handige combinatie van DVD-speler en VHS-HiFi videorecorder

Wat is er nou handiger dan één component dat geschikt is voor zowel DVD’s als videotapes. Met de SLV-D900 brengt Sony een bijzonder handig concept. Speelfilms in hoge kwaliteit bekijken vanaf de DVD-speler of de gisteren gemiste Barend & Van Dorp vanaf de videoband. In één fraaie behuizing, niet groter dan die van een gewone videorecorder, heeft Sony de ideale combinatie samengebracht die dit mogelijk maakt.

Legio mogelijkheden

De DVD-speler biedt niet alleen weergave in hoge kwaliteit van DVD speelfilms  maar kan ook CD’s, CD-R/RW’s, videoCD en S-videoCD aan. Ook zelf opgenomen CD’s op basis van MP3 zijn geen probleem. Via een optische aansluiting op een daarvoor geschikte AV-receiver is het geluid ook in Dolby Digital/DTS-kwaliteit weer te geven voor het optimale Home Cinema-effect. Het VHS-recordergedeelte heeft vier koppen voor een schitterende opnamekwaliteit van beeld en HiFi-stereogeluid. Dankzij de Smart Trilogic technologie regelt de vieorecorder zich automatisch in op de gebruikte tape, zodat altijd optimale prestaties worden verkregen. Uiteraard kan worden gekozen uit standard- of longplay.

Tegelijkertijd kijken en opnemen

U heeft zin in een lekker avondje film en wil van de net gehuurde DVD speelfilm genieten. Maar tegelijkertijd is er een actualiteitenprograamma dat u eigenlijk ook niet wilt missen. Geen probleem, terwijl de SLV-D900 de speelfilm draait neemt hij tegelijkertijd het tv-programma op, zodat u niets hoeft te missen. Met de universele afstandsbediening zijn alle functies van de DVD-speler en het VHS-videogedeelte te bedienen. Ook de meeste tv’s van praktisch alle merken reageren op de commando’s zodat u aan één inplaats van drie  afstandsbedieningen genoeg heeft.

Consumenten indicatieprijs SLV-D900 € 449,-
De SLV-D900 is vanaf november 2002 leverbaar.

EDITORS' CHOICE