NIEUWSB&W

Kort CES nieuws


Redactie HiFi.nl | 16 januari 2003 | B&W

Ayre LogoSennheiser brengt de PX100, een Open-Aire hoofdtelefoon, die een gebalanceerd en natuurlijk geluid produceert voor alle soorten muziek. Door gebruik van TWIN damping is het geluid helder en de bass goed gebalanceerd. De PX100 past in de zak van je shirt en wordt geleverd met een verstevigd doosje. Naast de PX100 heeft Sennheiser nog meer vernieuwingen getoond tijdens de CES.

Harman Consumer heeft op de CES onder andere het nieuwe, JBL vlaggenschip 3 weg systeem gepresenteerd, dat is ontworpen voor de meest veeleisende audiofiel. De K2 S9800 heeft beryllium diafragmaís voor de hoge frequenties en compressie van de ultra hoge frequenties. Daarnaast was ook de nieuwe HK 3475 receiver te bewonderen. Deze heeft zes audio inputs, 30 AM/FM stations en nog meer kenmerken om twee kanalen in een ultra brede bandbreedte uit te sturen.

Triangle Electroacoustique presenteerde de Magellan, een luidspreker van hoge kwaliteit met een goede geluidskwaliteit en industrieel ontwerp. Een speaker die naadloos past in het kwalitatief hoogwaardige assortiment van Triangle.

Simaudio heeft de MOON componenten serie uitgebreid met de MOON W-6, een mono-block versterker met 425 Watt in 8 Ohms en 650 Watt in 4 Ohms. De versterker is volledig gebalanceerd en valt precies tussen de twee kanaals W-5 en de W-10 mono block.

Harman Kardon baarde opzien met de CDR 26, een dubbing deck geschikt voor het digitale tijdperk. Met de CDR 26 is de gebruiker in staat eigen CDís te maken of CDís te kopiŽren met CD-R discs. Het apparaat brandt met een snelheid van 4x real time en is ook te gebruiken op andere bronnen, waarbij het branden begint wanneer de bron ook begint. Het afspelen gaat volgens traditie van Harman Kardon met uitstekende geluidskwaliteit.

MERK

EDITORS' CHOICE