NIEUWSPhilips

Philips Streamium


Redactie HiFi.nl | 29 januari 2003 | Philips

Philips heeft het assortiment apparaten uitgebreid die met een (draadloze) breedband verbinding in contact staan met het internet. De Streamium MC-i250 is een uitbreiding op de nu al succesvolle Streamium MC-i200 die vorig jaar werd ge´ntroduceerd, maar in tegenstelling tot zijn voorganger is het nieuwe model in staat om draadloos te communiceren. Hiermee heeft de consument de vrijheid om overal in huis te genieten van online muziek service.

 

Philips ondersteunt de Streamium niet alleen met service op audio onderdelen, maar via my.Philips.com is het mogelijk een eigen database met muziek en mogelijkheden aan te leggen. Daarnaast is de software van het apparaat op te waarderen voor toekomstige wensen en eisen en is de speler nu al in staat het steeds populairder wordende MP3Pro formaat af te spelen.

De Streamium MC-i250 is weer een nieuw product van Philips in de filosofie van The Connected Home. Met deze filosofie probeert Philips in alle consumenten electronica de mogelijkheid mee te nemen via een draadloze breedband verbinding op elk moment en op elke plaats te kunnen genieten van de favoriete muziek en andere media.

MERK

EDITORS' CHOICE