NIEUWSEnergy

Energy C-R3


Redactie HiFi.nl | 11 februari 2003 | Energy

(Ingezonden mededeling)

ENERGY ®  introduceert C-R3 met Sound Field Management

Energy C-R3De Canadese luidsprekerfabrikant ENERGY ® introduceert een nieuwe aanvulling in de succesvolle CONNOISSEUR luidsprekerserie: de C-R3 surround/satelliet luidspreker.

De ENERGY C-R3 maakt als enige ter wereld gebruik van Sound Field Management, een gepatenteerde en exclusieve methode om de verhouding tussen het rechtstreekse en gereflecteerde geluid per luidspreker in te stellen. Het zijn namelijk juist deze verhoudingen waardoor het menselijk oor in staat is een geluidsrichting waar te nemen. Hierdoor is het mogelijk om een zeer realistisch en homogeen geluidsveld neer te zetten in een luisterruimte die verre van akoestisch ideaal is (door sommigen ook wel  woonkamer genoemd). 

De C-R3 is geschikt voor versterkers tot 100 Watt continue en heeft een nominale impedantie van 8 Ohm. Omdat de C-R3 gebruikt gaat worden de betere 5.1, 6.1 en 7.1 surround opstellingen, is deze luidspreker per stuk en in drie kleuren leverbaar: Zwart, Wit, en Canadian Maple, waardoor niet alleen het geluid, maar ook de fysieke integratie in het interieur moeiteloos zal verlopen.

Energy C-R3De verkoopprijs bedraagt € 450, - per stuk.

Naast de C-R3 met SFM heeft ENERGY ® ook de eenvoudiger bipolaire C-R1 surround luidspreker  in het programma.

Highlights:
- Energy type C-R3
- Sound Field Management voor perfecte akoestische plaatsing
- Geschikt voor versterkers tot 100 Watt continue
- Nominale impedantie 8 Ohm
- Gevoeligheid 89 dB
- Afmetingen (cm): 30,4 (b) x 24,6 (h) x 16,0 (d)
- Gewicht 5,9 kilo
- Leverbaar in Zwart, Wit en Canadian Maple.
- Verkoopprijs € 450, - per stuk

EDITORS' CHOICE