NIEUWSSony

Update: Sony KLV-30 MR1 LCD TV


Redactie HiFi.nl | 24 februari 2003 | Sony

Update 24/02/2003
Hieronder leest u cursief enkele wijzigingen/toevoegingen aan onderstaande nieuwsbericht. Ook is een nieuwe afbeelding van de KLV-30MR1 toegevoegd - Redactie HiFi.nl

Sony KLV-30MR1

In het najaar van 2002 werd door Sony de nieuwe plasma Wega lijn op de markt gebracht, waarbij het ontwerp erg bijzonder te noemen is. Door de glazen omlijsting en de optionele glazen voet heeft Sony een transparant karakter toegevoegd aan de toch al fraai uitgevoerde schermen.
Deze uitstraling is nu ook verkrijgbaar in de nieuwe LCD televisie, de KLV-30MR1.

Volgens de fabrikant is het scherm het beste LCD scherm wat ooit door Sony is gemaakt. Geheel in stijl van het MR ontwerp en MR technologie waar de nieuwe modellen op zijn gebaseerd biedt het LCD scherm een uiterst scherp en helder beeld. Het scherm heeft een 16:9, WXGA resolutie, een ingebouwde mediabox, speakers en kan gekoppeld worden met een Memory Stick.

Daarnaast heeft Sony nog twee nieuwe televisies bekend gemaakt, met de KF-42SX200 (4099 euro) en de KP-41PX2 (2399 euro). De 42SX is een breedbeeld LCD projectiescherm, die naast een goede beeldkwaliteit ook beschikt over een "oneindige levensduur". Wanneer het beeld minder wordt is het simpel vervangen van de LCD lamp voldoende om dit weer op het oude peil te krijgen.
De 41PX is een standaard 4:3 100 Hertz projectie televisie, die de zeer succesvolle KP-41PX1 opvolgt. Het scherm heeft standaard Virtual Dolby in zijn pakket, een universele afstandsbediening en 250 pagina’s aan textgeheugen.

EDITORS' CHOICE