NIEUWSB&W

Sony steunt The Raveonettes


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2003 | B&W

Volgens Sony gaat het om een promotionele, eenmalige actie om een nieuwe band te promoten, maar veel mensen zullen de prijs van de EP van The Raveonettes toejuichen.

Voor maar 7 euro ben je al bezitter van het schijfje dat 8 nummers bevat en 21 minuten duurt. Winkels kunnen dit doen door de speciale prijs die Sony doorrekent aan de winkeliers.

Volgens de platenmaatschappij zelf is de actie alleen voor de EP en hopen ze zo genoeg aandacht en interesse voor de band te hebben opgewekt om de CD introductie in de zomer succesvol te laten verlopen. De prijs zal dan weer op het oude niveau liggen, want volgens Sony verdienen ze nu helemaal niets aan de band.

De actie is trouwens niet alleen in Nederland gestart, maar in heel Europa kunnen muziekliefhebbers kennismaken met het Deense duo dat jaren zestig rock maakt en een wel heel karakteriserend geluid produceert.

In februari speelde The Raveonettes in Paradiso en drie nummers van dat optreden zijn te beluisteren op 3VOOR12 (zie ook de onderstaande link). 

MERK

EDITORS' CHOICE