NIEUWSPhilips

Philips LCD-monitor/TV


Arold Roestenburg | 03 maart 2003 | Philips

(Ingezonden mededeling)

Philips introduceert een nieuwe, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke LCD-monitor/TV-combinatie. De 150MT2 is stijlvol en compact en kan een groot aantal verschillende videosignalen in beeld omzetten.

Philips 150MT2De 150MT2 heeft diverse video-ingangen Ė D-Sub, VGA II (voor progressieve DVD), SCART, S-Video en TV-antenne Ė en is te gebruiken als een volwaardig televisietoestel met afstandsbediening voor TV- en videofuncties, maar ook als een compacte, stijlvolle en uitstekend presterende computermonitor. Het is het ideale toestel voor mensen die hedendaagse geavanceerde technologie willen toepassen met een multifunctioneel beeldscherm voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden.

Dankzij de DCDiTM `deinterlacing`-technologie ontstaat met dit veelzijdige toestel een nieuwe standaard voor LCD-monitor/TV`s. Dit resulteert in een zeer hoge beeldkwaliteit zonder vervormde weergave of hoekige, schokkerige bewegingen. De progressieve scantechnologie van de Philips 150MT2 zorgt ervoor dat DVD-signalen in het oorspronkelijke formaat met een hogere resolutie worden weergegeven, wat een gedetailleerd beeld zonder vervormingen oplevert. Dit model biedt een uitzonderlijk hoog helderheidsniveau en heeft een lichtsensor die de helderheid automatisch aanpast aan de sterkte en inval van het omgevingslicht.

Met de schermfunctie `beeld-in-beeld` (instelbare grootte) kan de gebruiker in zijn normale PC-applicaties werken en tegelijkertijd een TV-programma volgen of internetsites bezoeken terwijl hij TV kijkt. Met het kinderslot kunnen ouders controle uitoefenen op het kijkgedrag van hun kinderen. Naast het glasheldere en kleurrijke beeldscherm produceert de Philips 150MT2 audio van `virtual surround`-kwaliteit.

Meer informatie
De Philips 150MT2 is vanaf deze maand verkrijgbaar en kost Ä 1110,- (inclusief BTW).
Voor meer informatie: Philips Consumentenlijn, 0900-8406 (Ä 0,10 per minuut).
Aanvullende informatie ook via de produktleaflet, welke u kunt hier kunt downloaden (pdf-1 Mb)

MERK

EDITORS' CHOICE