NIEUWS

Nieuwe Toshiba DVD in Amerika


Redactie HiFi.nl | 08 september 2000
Toshiba is een bedrijf met vernieuwende en verfrissende DVD technologieŰn. Ze bouwt dit uit met haar nieuwe type DVD speler, de ultra-portable SDP1000 DVD-speler. Dit is de eerste speler met ColorStream Pro, de Progressive Scan technologie ontwikkeld door Toshiba, voor hoog kwalitatieve weergave van DVD's.

Daarnaast kan deze speler als een DVD-rom drive functioneren met optionele ATAPI card attachment en is geschikt voor DVD Video, CD, CD-r, Video CD, CD-rom en DVD-rom.

Met afmetingen van 2,5 cm bij 20 cm bij 14 cm een erg compacte en draagbare speler die met ingebouwde LCD schermpje en stereo boxjes overal te gebruiken is. Heeft naast de ColorStream component video output, audio en video mini-plug outputs, een S-Video output en coaxiale en optische digital audio outputs. Dit laatste zegt het al, heeft dus ook Dolby Digital en DTS capaciteiten. Samen met Lithium batterijen van 140 minuten weegt het bijelkaar nog geen 3 pond en met die batterijen kan het gehele blockbuster films afspelen. De speler heeft een adviesprijs van $ 1.599,99.

Bron: DVD Update

EDITORS' CHOICE