Sign Audio: info en prijzen

(Ingezonden mededeling)

Sign AudioDynamic Solutions verzorgt met ingang van 2 januari j.l. de distributie van SIGNŽAUDIO Technology voor Nederland. Een Sign interconnect van 1.0 meter met WBT-0144 zal verkoop 300 euro gaan kosten,
optioneel kan deze interconnect met WBT-0108 geleverd worden. Verkoop gaat deze uitvoering 400 euro kosten.  Een Sign luidsprekerkabel van 1.50 meter met WBT-0644 banaan kost 400 euro. Ook is het mogelijk om optioneel WBT spade`s te laten monteren.
De in april 2003 verwachte Sign powercord is reeds leverbaar met een prijsstelling van 250 euro voor 1.50 meter. 
 
Omdat Dynamic Solutions de distributie voor SIGNŽAUDIO binnen Europa verzorgt zal het prijsniveau
in alle Europese landen hetzelfde zijn. Dynamic Solutions stelt dat de SIGNŽAUDIO kabels tot de absolute top behoren en een goede en verantwoorde investering is in uw kabelassortiment.

Luistershow 2003
Tijdens de Luistershow 2003 welke op zaterdag 29 en zondag 30 maart a.s. in Hotel Engels
in Rotterdam zullen wij naast Master luidsprekers, Marsh Sound Design, Nirvana Audio, Basis, Graham, Phonomena ook SIGNŽAUDIO demonstreren.

Sign Audio

Kortingsbon
Een direct gevolg van deze nieuwe ontwikkeling is een actie waarbij iedere consument in de maand april 2003 bij inlevering van de bon “Follow the SIGN” een eenmalige korting van 50 euro op een of meerdere SIGNŽAUDIO kabel ontvangt. Deze kortingsbon is alleen verkrijgbaar via onze internetsite www.dynamic-solutions.nl. Bij invulling van de gevraagde gegevens krijgt u als consument de bon thuis gestuurd.

Meer informatie kunt u ook bekijken op de produktleaflet (pdf).

EDITORS' CHOICE