NIEUWSJVC

JVC HV32D25


Redactie HiFi.nl | 10 maart 2003 | JVC

(Ingezonden mededeling)

JVC HV-32D25JVC introduceert de JVC HV32D25, volgens eigen zeggen, het beste van twee werelden in de vorm van trillingsvrije 1250 lijnen (normaal 625) techniek welke uniek is en een doorbraak betekent op TV gebied.

De nieuw ontwikkelde beeldbuis heeft net zoals PC monitoren een verkleinde pitchafstand om de hogere scherpte te kunnen weergeven. Dankzij de met een Europese EISA Award onderscheiden D.I.S.T. techniek en de finepitch beeldbuis ziet het grote 32inch beeld er veel beter uit en kan de kijkafstand aanzienlijk worden verkleind. Met de PAP (beeld en beeld) functie kan het TV scherm in twee delen worden gesplitst zodat twee programma’s haarscherp en desgewenst gelijktijdig kunnen worden bekeken. Ook kan het tweede programma verkleind worden weergegeven zodat nu wel op tijd kan worden overgeschakeld. De DIST TV is voorzien van Digital Surround. Twee optionele surroundluidsprekers en een bijpassende DVD speler zorgen voor een haarscherpe bioscoop belevenis.

JVC HV-32D25

Technische info
Een van de voordelen van D.I.S.T. (Digital Image Scaling Technologie) is de afwezigheid van beeldflikkering. Door verdubbeling van het aantal beeldlijnen wordt het beeld zichtbaar fijner opgebouwd. Naast de ultieme rust valt direct  de dynamische kleurweergave en de hogere scherpte op. De  raster-frequentie is verhoogd van 15 kHz naar 45 kHz. Hierdoor wordt een verhoogde stabiliteit en een vermindering van het bekende ‘veegeffect’ bereikt. (Pitch 0.59mm i.p.v. 0.78mm)

Prijs HV-32D25  : € 2199
Meer informatie ook via de consumentenlijn: 071-54 53 333

EDITORS' CHOICE