NIEUWSLinn

Linn`s Movie systeem


Redactie HiFi.nl | 09 april 2003 | Linn

Linn Classik MovieDe Classik Movie Di technologie is ontwikkeld vanuit de Linn Unidisk universele disc speler. Een nieuw processor platform ondersteunt het afspelen van surround sound van externe analoge en digitale bronnen. De Classik Movie Di is een alles-in-één entertainment systeem, dat het afspelen van DVD en CD gecombineert met een AM/FM tuner, meerkanaals versterking en het distribueren van audio in meerdere ruimtes.

De Classik Movie Di biedt ook de prestaties en simpele multi-room plug-and-play opties zoals die te vinden waren op de succesvolle Classik Movie. Met twee digitale audio inputs voor externe bronnen en composite video, S-video en component video in- en outputs is het nieuwe systeem in staat alles af te spelen zonder moeilijke installatie.

Met de komst van System Di bestaat het gehele assoriment nu uit het Classik Movie System, Music System, de Unik en Afekt 5.1 speaker set en de Kolum speakers.  De gehele serie is gemaakt om samen te werken met hoge kwaliteit televisie en projectie systemen en de laatste software van film en video games. Het systeem is te krijgen in vijf verschillende kleuren en vanaf heden verkrijgbaar.

EDITORS' CHOICE