NIEUWSThemescene

Optoma ThemeScene H56


Redactie HiFi.nl | 13 april 2003 | Themescene

(Persmededeling)

Theme Scene H56Voortbouwend op het spectaculaire succes van zijn voorgangers, de H50 en H55, heeft Optoma de ThemeScene H56 gecreŽerd. Alles aan de H56 is zo perfect gebalanceerd, dat het de beeldkwaliteit van cinema overstijgt.

Dit magisch beeld is het resultaat van een aantal innoverende eigenschappen, waaronder een Contrast Ratio van 2000:1. Hierdoor kunnen de kleinste schakeringen in donkere of schaduw partijen worden weergegeven en kan er genoten worden van de natuurlijke weergave van een ongelooflijk 3D beeld met levende, rijke kleuren.

De H56 is geoptimaliseerd voor breedbeeld (16:9) weergave van Europese DVD en TV Beelden. Een Native PAL mode verzekert dat de resolutie exact overeenkomt, pixel per pixel, met de resolutie van de projector. Dit resulteert in een verhoging van detail en beeldkwaliteit.In deze mode is scalen niet nodig enkel de-interlacing.

De fusie van ThemeScene innovation met Texas Instruments DLP technology combineert de meest geavanceerde XGA DDR (Double Data Rate) chip met een 6 segmenten, viervoudige snelheid draaiend kleurenwiel. Geavanceerde beeldverwerking gebruikt de Silicon Image Si504 progresive chip en geavanceerde kleurcontrole laat een volledige afstelling van het rood, groen, blauw, helderheid en contrast per ingang toe. De combinatie van deze technische ontwikkelingen helpt een beeld te creŽren dat nooit te voren is gezien. Met een geluidsniveau van onder 32 dB is zoals kan verwacht worden de H56 ook zeer stil.

Theme Scene H56

Specificaties

∑†Ongelooflijke Contrast Ratio van 2000:1
∑†XGA, 12į , DDR, DMD chip van Texas Instruments
∑†Voor Europa geoptimaliseerde Widescreen (16:9) en 4:3 mode
∑†Een hoge lichtopbrengst van 1000 ANSI Lumens
∑†Bijna stil† <32dB fan niveau
∑†Geavanceerde kleur controle
∑†Drie jaar garantie
∑†Advies verkoopprijs Ä 5750,-, beschikbaar juni 2003.

Meer informatie

Audeo bvba
BelgiŽ
Telefoon: + 32 3 2815703
E-mail: Info@audeo.be

EDITORS' CHOICE