NIEUWSJamo

Jamo: eerste schreden


Redactie HiFi.nl | 15 april 2003 | Jamo

(Persmededeling)

Jamo is een nieuwkomer op de markt van Home Cinema systemen, maar het introductie systeem belooft veel goeds voor de toekomst. Het Jamo systeem is een stijlvolle combinatie van de Aesthetic speaker serie en een bijpassende DVD receiver.

Jamo Home Theater Systeem

Met name op het gebied van de speakers heeft de Deense fabrikant een goede naam verworven en het was zelfs één van de eerste fabrikanten die speakers specifiek ontwierp voor centre en surround toepassingen. De Aesthetic serie is een all-round systeem gericht op mensen die niet alleen mooi geluid willen, maar ook iets moois om naar te kijken. De serie is dus nu uitgebreid met een DVR 50 DVD receiver die 50 watt in 5 kanalen uitstuurt en een geïntegreerde FM/AM tuner bevat.

En waar de buitenkant stijl verraadt, doet de binnenkant daar niet voor onder. Alle noodzakelijke en beschikbare geluidsprocessor technieken worden ondersteund door het systeem. Bijzonder is ook het universele karakter van de DVR-50. Vrijwel elke optische disc kan afgelezen worden, inclusief DVD-R/RW, DVD+R/RW, MP3 en DivX bestanden.

EDITORS' CHOICE