NIEUWSLoewe

Loewe Mimo televisie


Redactie HiFi.nl | 24 april 2003 | Loewe

Het Duitse Loewe is een tijd geleden begonnen met een intensieve campagne om voet aan de grond te krijgen in Groot-BrittanniŰ en de volgende stap wordt nu gezet met de introductie van een nieuwe lijn televisies, gericht op de stijl gevoelige jeugd. De Mimo lijn bestaat uit vier televisies, waarbij de Mimo 32 het spits afbijt.

Loewe Mimo32

Loewe Mimo32 op standaardHet is een 32 inch 100Hz flatscreen die in drie verschillende kleuren uitkomt. Daarnaast is er een 28 inch en 15 inch model (alle drie breedbeeld) en een 4:3 21 inch. De laatste twee komen echter pas in oktober en juli uit, de andere twee zijn nu al verkrijgbaar. Het opvallende uiterlijk is natuurlijk niet het enige aandachtspunt dat Loewe gebruikt om haar producten te verkopen. In de nieuwe modellen is Loewe`s eigen MediaPlus techniek gebruikt, waardoor de TV als het ware modulair op te bouwen is. Mensen met veel geld kopen de complete set, heb je wat minder de besteden dan laat je wat luxe modules weg en koop je die wanneer de portemonnee het wel toelaat.

De standaard module bestaat uit picture in picture, Split Screen TV/Teletekst en Virtual Dolby Surround. De te kiezen modules zijn onder andere draadloze toepassingen, Dolby Digital en directe internet toegang. De twee grootste modellen zijn te bevestigen op de speciale Mimo Rack 1, met een ge´ntegreerde opslagruimte of op de Mimo Rack 2, een slanke metalen standaard voor meer ruimtebesparing. Voor het 4:3 model is er een speciaal Xelos Rack gemaakt en het kleinste model kan aan de wand of met een tafelstandaard of drievoet ergens te plaatsen.

EDITORS' CHOICE