NIEUWSDenon

Denon DN-C635


Redactie HiFi.nl | 28 april 2003 | Denon

CD speler voor de Professionele Markt

DENON introduceert de DN-C635, de langverwachte opvolger van de succesvolle DN-C630, en is weer helemaal up to date om jarenlang dienst te doen als CD speler in het professionele en semi-professionele marktsegment.

DENON DN-C635

Hierbij worden unieke features ingezet welke rechtstreeks afkomstig zijn van DENONís eigen DJ PRO topmodellen. Zo zijn onder andere het Antischok geheugen, Auto Cue, en nu ook MP3 playback, 12% Pitch (incl. MP3), Frame Search, EOM, en Direct Track Select standaard zaken die DENON PRO maken tot waar ze om bekend staan: innovatieve, gebruiksvriendelijke en zeer betrouwbare elektronica.

Door middel van Cascade kunt u een aantal spelers (20 max.) achter elkaar laten starten. Voor toepassingen in achtergrondmuziek installaties en telefooncentrales kan ook† een mono-mix worden gemaakt. Verder is voorzien in een digitale S/PDIF uitgang en seriŽle en parallelle RS232 / RS422 uitgangen voor aansturing via externe systemen. Het spreekt voor zich dat de DENON DN-C635 naast cinch ook symmetrische XLR uitgangen heeft.†

Verkoopprijs: Ä 599, - excl. 19% BTW.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »