NIEUWSB&W

Barco Home Cinema Event 2003


Arold Roestenburg | 07 mei 2003 | B&W

(Onderstaande betreft een integrale persmededeling door Inter VCD)

Creating Intelligence Event 2003

Wie wil er niet op een aangename manier intelligenter worden? Inderdaad, iedereen toch! Daarom organiseert Inter (VCD) B.V. van maandag 12 mei tot en met woensdag 14 mei a.s. het Creating Intelligence Event 2003 in Centerpoort te Duiven. U bent van harte welkom!

Creating Intelligence Event 2003Creating Intelligence Event 2003 is een edu-tainment event boordevol met de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Audiovisuele Presentatieoplossingen. Wij trakteren u op meer dan 10 spectaculaire, werkelijk werkende, applicaties en productshows op het gebied van Presentatie Technologie, Visualizers, Rental & Staging, Showcontrol, Dynamic Signage, Media en Digital Cinema, Automatisering voor zowel zakelijk als privé en Home Theater.

Creating Intelligence Event 2003Als Home Cinema liefhebber nodigen wij u speciaal uit, om u te laten verwennen door CRT en DLP technologie in één van onze Home Cinema ruimtes. Laat uw ogen genieten van briljante videoweergave en uw oren van prachtige sound. Wilt u liever playstation spelen op een CineVERSUM Plasma? Ook dat kan tijdens Creating Intelligence Event 2003.

Let op: om deel te kunnen nemen aan de workshops en demonstraties, schrijft u zich in op de website van Inter. Als u zich aanmeldt, wordt uw bezoek niet alleen beloond met het creëren van extra wijsheid!

Barco Cine7
 
Veel kijk- en luisterplezier gewenst en graag tot ziens in Duiven tijdens het Creating Intelligence Event 2003!

Inter VCD

MERK

EDITORS' CHOICE