NIEUWSInFocus

Draadloze InFocus


Redactie HiFi.nl | 26 mei 2003 | InFocus

InFocus LiteShowInFocus is al jaren een van de toonaangevende fabrikanten van projectoren. Met de InFocus LiteShow claimt het bedrijf nu een oplossing te hebben voor alle problemen aangaande draadloos projecteren. Het is het eerste projectie systeem dat werkt volgens het "connect and project" principe zonder een volledig configuratie programma af te moeten werken.

In eerste instantie is de toepassing gericht op de zakelijke markt, zodat het makkelijker wordt vanuit elk punt van een ruimte de ideeŽn te presenteren. De LiteShow is dan ook te gebruiken met de meeste InFocus zakelijke projectoren van de laatste vier jaar en bij succes zal het systeem wellicht ook doorgetrokken naar de thuisbioscoop modellen.

Een van de belangrijkste pijnpunten tot nu toe bij draadloze projectie is de bescherming van de data. Bij draadloze projectie is deze bescherming veel lager dan bij bedrade projectoren. Volgens de fabrikant maakt de LiteShow ook hier een einde aan door gebruik te maken van Advanced Encryption Standard en robuuste beveiliging. Door de standaard Wi-Fi 802.11b draadloze techniek is het mogelijk tot 100 meter van de data bron zaken te ontvangen en er is geen additionele bekabeling nodig buiten die van de projector.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »