NIEUWS

Nieuwe tv METZ


Redactie HiFi.nl | 02 juni 2003 |

Kwaliteitsfabrikant METZ introduceert de ASTRAL 72 MkII televisie, welke wordt gekarakteriseerd door het exclusieve aluminium design aan de buitenzijde en de meest moderne technologie aan de binnenzijde. De ultraplatte en vervormingvrije "mecaflat" beeldbuis in combinatie met hoogwaardige elektronica zorgen voor een natuurgetrouwe kleurweergave met grote scherpte en detaillering.

Metz Astral 72 MkII twee

Naast de goede beeldkwaliteit is er ook ruimschoots aandacht besteed aan het geluid, en wordt gebruik gemaakt van de nieuw ontwikkelde SRS™ WOW©  technologie. Met deze techniek ontstaat een ware surround sound met behulp van de ingebouwde luidsprekers. Geluid en dynamiek worden intensiever, bassen worden dieper en krachtiger.

Metz Astral 72 MKII wit

Een uitgebreide hoeveel nieuws en informatie is dankzij het Teletekst / Hi-Text (Level 2.5) geheugen van 2000 pagina`s  snel oproepbaar. Bedieningsgemak bestaat uit meer dan alleen televisie kijken, maar ook uit aansluitmogelijkheden. De televisie heeft een geheugen voor 999 zenders en kan dankzij de plug-in upgrade modules tevens worden uitgebreid met de los verkrijgbare DIGITENNE (DVB-T) en/of Satelliet (DVB-S) modules, zodat u bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen zonder dat er weer losse kastjes met losse afstandbedieningen bij komen.

De professionele 4:2:2 Component behandeling van het beeldsignaal zorgt voor levensechte kleuren en een zeer fijne detailweergave. Dit en vele andere voordelen van een METZ televisie zorgen voor jarenlang kijkplezier!  De METZ ASTRAL 72 Mk II is verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, Zilver, en het modieuze Champagne. De verkoopprijs is € 1399, -

EDITORS' CHOICE