NIEUWS

Zerodust anti-stof


Redactie HiFi.nl | 04 juni 2003
(Ingezonden mededeling)

Zerodust reinigingssetTerwijl u muziek luistert via uw draaitafel staat de betreffende muziekdrager (elpee, single, tieninch, twaalfinch, achtenzeventigtoerenplaatje) zichzelf op te laden met statische elektriciteit en zodoende een heleboel ellende (lees: stof) aan te trekken.

Daarvoor zijn al talloze oplossingen (helaas geen preventieve) aangedragen en Music Matters komt met de Zerodust: een snelle en veilige manier om uw naald schoon te maken. Slechts één enkel contact van uw naald met de Zerodust en uw cartridge is weer helemaal klaar om zijn best voor u te doen!

Zerodust in actieDe Zerodust is gemaakt van een nieuw ontwikkeld superzacht plastic ("zachter dan een babyhuidje") met het vermogen de stof aan te trekken. Om de Zerodust te reinigen volstaat het om het onder te kraan af te wassen met een klein beetje zeep...

Het doosje van de Zerodust is tevens een vergrootglas zodat u maximaal kunt genieten van het "voor en na effect" op uw naald! Bij uw phonospeciaalzaak is Zerodust te verkrijgen voor 45 euro.

EDITORS' CHOICE