NIEUWSKEF

KEF inbouwluidsprekers


Redactie HiFi.nl | 17 juni 2003 | KEF

KEF heeft de details bekend gemaakt van de verbeterde Ci serie installatie luidsprekers, die te gebruiken zijn voor montage in de muur of in het plafond. De serie bestaat uit de Ci 200.2 Qt gemotoriseerde plafond luidspreker, de Ci 200.2 Qs vierkante muur of plafond luidspreker en de Ci 200.2 QR ronde muur of plafond luidspreker.

KEF inbouw luidsprekers

Alle modellen hebben .2 achter hun naam om de verbeteringen in het systeem duidelijk te maken, waarbij de QT de meeste vernieuwingen op zijn naam heeft staan. Zo zijn er onder andere maatregelen getroffen om de installatie makkelijker te maken, zoals betere bevestigingsschroeven en een makkelijkere installatie procedure.

Alle drie de modellen hebben een nieuwe 200 millimeter mid/bass unit en een verbeterde 25 millimeter soft dome tweeter. De verbeteringen hebben als resultaat een indrukwekkende frequency response van 43 Hz tot 20 kHx en een nominale impedence van 8 ohms.

De prijzen zullen gelijk zijn aan de huidige varianten, te weten 300 euro voor de ronde of vierkante 200Q en 450 euro voor de 200 QT.

Let op: leverbaar pas vanaf begin van het najaar!

MERK

EDITORS' CHOICE