NIEUWS

Nieuws van Bluenote


Redactie HiFi.nl | 18 juni 2003 |

(Ingezonden mededeling)

Dynamic Solutions heeft met ingang van heden nieuwe producten op het gebied van vinyl.

Bluenote een fabrikant uit Italië
Deze fabrikant produceert goedklinkende en fraaiogende platenspelers, tonearmen en natuurlijk elementen. De ontwerper Maurizio Aterini is de geestelijke vader van deze prachtige platenspelers welke in een prijsklasse van 595 tot 4995 euro ligt.
Maurizio Aterini heeft een duidelijke filosofie. Alle modellen zijn van Acryl gemaakt. Door de toepassing van harde materialen valt het op dat de platenspelers van Bluenote neutraal klinken met daarbij snelheid en een timbre waardoor het product perfect aansluit op de reeds geďmporteerde producten van Dynamic Solutions.
Bluenote heeft wereldwijd hun distributienetwerk zeer selectief opgebouwd en heeft ons benaderd om hun producten voor de Benelux te distribueren. Wij zijn dan ook zeer trots met deze nieuwe producten mede door de veranderende markt waarbij analoog steeds meer waardering krijgt.

Bluenote

Gratis LP
De komende twee maanden worden er bij de aanschaf van alle Bluenote platenspelers een 180 grams plaat van Copland: “Piano Concerto” GRATIS meegeleverd. Deze van Anlalogue Productions afkomstige label staat garant voor uitmuntende opnames. Een must voor elke muziekliefhebber.
Deze actie duurt zolang de voorraad strekt.

Piccolo

In overleg met bluenote Italië is het mogelijk de Piccolo, een doorzichtige Acrylplatenspeler zoals afgebeeld, zonder arm en element te leveren voor de prijs van 595 euro. De consument kan nu uit de verschillende tonearmen en elementen elke gewenste combinatie samenstellen.

Ook zijn er voor alle Bluenote draaitafels Acryl stofkappen verkrijgbaar deze variëren van 150 euro tot 200 euro per model

Bluenote

EDITORS' CHOICE