NIEUWSBose

Lifestyle 18 van Bose


Redactie HiFi.nl | 23 juni 2003 | Bose

Bose heeft onlangs de details bekend gemaakt van het nieuwe stijl bewuste home cinema systeem van het bedrijf. Lifestyle 18, zoals de nieuwe set is gedoopt, wordt geleverd met vijf "Virtual Invisible" luidsprekers. Deze luidsprekers zijn met een hoogte van 8 centimeter namelijk overal weg te stoppen.

Bose Lifestyl 18

De bass wordt geleverd door een Acoustimass subwoofer die geheel opnieuw is opgebouwd en ontworpen. Het resultaat is volgens Bose de meest krachtige en capabele subwoofer die tot nu toe is gemaakt. Maar wat is er te horen door deze kleine luidsprekers en grote subwoofer?

Datgene wat je mag verwachten van Bose. In het Media Centre is een DVD/CD speler gecombineerd met een AM/FM tuner en is er de mogelijkheid andere apparaten aan te sluiten. De DVD speler is in staat Dolby en DTS te decoderen en is uitgerust met Bose`s eigen Videostage 5 technologie. Deze technologie verwerkt stereo en mono bronnen naar volledig surround geluid. Tot slot heeft de Lifestyle de mogelijkheid meerdere ruimtes aan te sturen, niet met de standaard set van luidsprekers, maar een paar extra luidsprekers is al voldoende om van verschillende bronnen in verschillende ruimtes te luisteren.

EDITORS' CHOICE