NIEUWS

www.hifi.nl-auteur: Ferry Bakker


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2000

Een paar dagen geleden hebben wij Sander Mijnster aan u voorgesteld. Vandaag kan ik met veel plezier Ferry Bakker bij u introduceren.

Ferry beschrijft zijn eigen Set elders op onze homepage. Hij is een muziekliefhebber die, met de hulp van goede geluidsapparatuur, zo optimaal mogelijk wil genieten van muziek.
Door veel te luisteren, te proberen en dus vooral te genieten heeft hij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Ferry is voor zijn beroep adviseur op het gebied van personeelszaken en organisatievraagstukken. Zijn interesse in HiFi beslaat ondertussen meer dan 30 jaar.

U vindt zijn eigen introductie Hier...

Met www.hifi.nl streven wij ernaar de betere HiFi-producten en de verschillende mogelijkheden hiervan te promoten bij een groot publiek. Enerzijds doen we dit door de professionals in de markt (fabrikanten, importeurs, gespecialiseerde HiFi-winkels) te betrekken bij onze site. Anderzijds benaderen we af en toe mensen die op persoonlijke titel www.hifi.nl-auteur willen worden. Sommigen van hen schreven of schrijven professioneel artikelen over HiFi, anderen hebben een dusdanige ervaring opgebouwd dat we hen graag de mogelijkheid bieden om via www.hifi.nl hun expertise en enthousiasme voor "High Fidelity" voor te leggen aan u, de bezoeker. Sander en Ferry verwelkomen we daarom graag binnen onze gelederen...

Veel leesplezier!

EDITORS' CHOICE