Het is komkommertijd, maar de redactie van HiFi.nl wil proberen niet mee te doen aan het eindeloos herhalen van oude series en het brengen van het minst actuele nieuws.
We maakten een kort overzicht van zojuist gepubliceerde artikelen...

"/>
 

NIEUWSB&W

Geen komkommertijd HiFi.nl


Redactie HiFi.nl | 04 augustus 2003 | B&W

Het is komkommertijd, maar de redactie van HiFi.nl wil proberen niet mee te doen aan het eindeloos herhalen van oude series en het brengen van het minst actuele nieuws. Ondanks de on-Nederlandse hitte en het verlangen naar zonnige stranden of juist stoffige binnenlanden, hebben de HiFi.nl-auteurs een aantal interessante artikelen geschreven welke nu te lezen zijn op HiFi.nl. Een overzichtje:

Geen komkommertijd bij HiFi.nlPaddy McAloon
Eens in de zoveel tijd gebeurt het een keer: je zet een nieuwe CD op en bent vanaf de eerste seconde volledig verkocht. U begrijpt het: het is weer eens een keer zo ver, en het betreft de eerste CD die Paddy McAloon onder zijn eigen naam uitbracht. Ik ben al twintig jaar groot bewonderaar van zijn subtiele popliedjes die hij als Prefab Sprout met steeds grotere tussenpozen en allengs minder marktrespons op de mensheid loslaat. Maar op dit absolute meesterwerk was ik totaal niet voorbereid.
Lees hierde volledige recensie

Daryll Hall
Can`t Stop Dreaming is een album met r&b songs en smooth jazz met een sound die je doet wegdromen en het vooral goed doet na een broeierige zomeravond en op terrasjes.
Lees hier de volledige recensie

Siouxsie and the Banshees
Eerlijk is eerlijk, het album is een feest van herkenning en er zullen er velen zijn die het allemaal zo nauw niet nemen en op grond van nostalgie aangename momenten door kunnen brengen met dit live-verslag.
Lees hier de volledige recensie

Zoals gezegd, er zijn ook weer een tweetal hardware recensies geschreven.

Geen komkommertijd bij HiFi.nlRelco-Audio
Ik heb een aantal cds rond om mij heen verzameld om een indruk te kunnen krijgen van deze weergever. Standaard gebruik ik daarvoor een aantal opname s waarin extremiteiten voorkomen en verder wat werk dat goed de ruimte van de opname s laten horen. Waarna ik altijd snel overstap naar echt beluisteren van muziek. Als referentie speaker staat een set B&W 802N opgesteld.
Lees hier de volledige recensie

Martin Logan
Tijden veranderen en van de vele zeer populaire elektrostatische aanbieders uit de jaren tachtig is tegenwoordig nog maar een handjevol overgebleven.
Te grote afmetingen, laag rendement en weinig bas. Allemaal zaken die hun tol hebben geist. Toch is er ook goed nieuws voor de liefhebbers van dit soort weergevers, want n van de merken die is overgebleven, floreert als nooit te voren; Het Amerikaanse Martin Logan.
Lees hierde volledige recensie

Last but not least...

Geen komkommertijd bij HiFi.nlTenslotte wijzen wij u ook graag op de nieuwste titels in High Fidelity Discs. Zo kunt u nu, direct leverbaar uit voorraad, oa de volgende titels bestellen:
Hatfield`s End - Stonehenge 4 (CD)
Marco Borsato - Onderweg (SACD)
High-End Audiophile Test Demo CD Fifth Edition (CD)
JWO - Meet The Rhythms of Ra (SACD)
Stevie Ray Vaughn - Tin Pan Alley (Guitar Heroes Volume 3) (CD)
Yes - House of Yes - Live At The House Of Blues (DVD)
Angie Stone - Live in Vancouver Island (DVD)
Various - Auto Hifi - Hifi Check (CD)
Meer informatie in: www.highfidelitydiscs.nl...

MERK

EDITORS' CHOICE