NIEUWSB&W

JBL Synthesis demonstratie


Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

De JBL Synthesis systemen zijn ontwikkeld voor home theater enthousiasten en muziekliefhebbers die de perfectie zoeken. Dankzij unieke, moderne akoestische en elektronische technologiŽn bieden de JBL Synthesis systemen een uitzonderlijke klank bij film en meerkanaals opnamen. Digitale surround processing, digitale equalization, 12 kanalen versterking en uiteraard, luidsprekers die ook aan veeleisende professionele oren voldoening schenken.

Home Theater opstelling JBL

JBL realiseert zich dat het, om tot topprestaties te komen, het noodzakelijk is om uit te gaan van de eigenschappen van een "normale" woon/luisterkamer. Maar omdat alle kamers verschillend zijn hebben er ons in gespecialiseerd om onze Synthesis systemen in alle soorten en maten woon/luisterkamers te kunnen installeren, corrigeren en te calibreren. Er is keuze uit maar liefst 7 verschillende JBL Synthesis systemen.

JBL trekt goed opgeleide professionele installateurs aan en traint deze om er voor te zorgen dat ons Synthesis systeem dezelfde prestaties zal leveren als een bioscoopsysteem, maar dan in uw eigen kamer...

Daarom presenteren wij ook met grote trots de ťťrste officiŽle JBL Synthesis presentatie in Nederland. Een volledig gŽintegreerd systeem in een sfeervolle ruimte, met daarbij een uitleg door het nieuwe Nederlandse JBL Synthesis team. Natuurlijk volgt er een uitvoerige demonstratie van het systeem onder het genot van een drankje en een hapje.

De demonstratie is op vrijdag 22 augustus a.s. vanaf 10.00 tot 14.00 op het volgende adres :
Art Cinema
Industrieterrein "Schepenwijk"
De Dolfijn 20-22
Enkhuizen

Voor meer informatie kunt u kijken op de volgende weblink: http://www.jbl.com/home/synthesis/synthesis.html

MERK

EDITORS' CHOICE