NIEUWS

Bijzondere versterker


Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2003

Onderstaande in een ingezonden mededeling:

Durob Audio kondigt de komst van een zeer bijzonder nieuw produkt aan: PrimaLuna ProLogue One. Deze volledig-buizen geïntegreerde versterker combineert een bijzonder fraaie, natuurlijke muziekweergave met een sensationele lage prijs. De prijs voor de PrimaLuna bedraagt 950,- De versterker is nu beschikbaar voor demonstratie en levering.

Prima Luna totaal

De PrimaLuna ProLogue One geïntegreerde versterker is het eerste model uit een nieuwe reeks van produkten die gedurende het seizoen 2003/2004 beschikbaar zullen komen. Denk aan andere geïntegreerde versterkers, cd-spelers, tuner, voorversterker, eindversterker en andere items.

Prima Luna

De 15kg zware geïntegreerde lijn-versterker (29cm breed x 38cm diep x 20cm hoog) met 2 x 35W vermogen (8 Ohms) is gebouwd met hoog kwalitatieve onderdelen en is volledig "hard-wired" (geen signaalweg via printen). Op essentiële punten zijn volkomen nieuwe schakelingen togepast. De gebruikte buizen zijn: 2 x 12AU7, 2 x AX7 voor de voorversterker en 4 x EL34 in push-pull voor de vermogensversterking. De versterker beschikt over 4 lijn-ingangen en multi-tap (4 en 8 ohm) uitgangen.

EDITORS' CHOICE