NIEUWS

Bijzondere versterker


Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2003

Onderstaande in een ingezonden mededeling:

Durob Audio kondigt de komst van een zeer bijzonder nieuw produkt aan: PrimaLuna ProLogue One. Deze volledig-buizen ge´ntegreerde versterker combineert een bijzonder fraaie, natuurlijke muziekweergave met een sensationele lage prijs. De prijs voor de PrimaLuna bedraagt 950,- De versterker is nu beschikbaar voor demonstratie en levering.

Prima Luna totaal

De PrimaLuna ProLogue One ge´ntegreerde versterker is het eerste model uit een nieuwe reeks van produkten die gedurende het seizoen 2003/2004 beschikbaar zullen komen. Denk aan andere ge´ntegreerde versterkers, cd-spelers, tuner, voorversterker, eindversterker en andere items.

Prima Luna

De 15kg zware ge´ntegreerde lijn-versterker (29cm breed x 38cm diep x 20cm hoog) met 2 x 35W vermogen (8 Ohms) is gebouwd met hoog kwalitatieve onderdelen en is volledig "hard-wired" (geen signaalweg via printen). Op essentiŰle punten zijn volkomen nieuwe schakelingen togepast. De gebruikte buizen zijn: 2 x 12AU7, 2 x AX7 voor de voorversterker en 4 x EL34 in push-pull voor de vermogensversterking. De versterker beschikt over 4 lijn-ingangen en multi-tap (4 en 8 ohm) uitgangen.

EDITORS' CHOICE