NIEUWSB&W

Philips unieke MP3-speler


Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2003 | B&W
Philips introduceert ’s werelds eerste draagbare mp3-cd-speler met spelfunctie. Deze nieuwe speler, de EXP521, laat gebruikers op elke denkbare plek van muziek en amusement genieten. De EXP521, die goed is voor tien uur draadloze, schokvrije cd-muziek, maakt deel uit van Philips’ nieuwe draagbare mp3-cd-spelers in de eXpanium-serie.

EXP521

De EXP521 heeft een groot lcd-scherm, wat het apparaat geschikt maakt voor spelletjes. Er zijn er vijf: Snatcher, Muncher, Breaker, Matcher en Copter, met verrassende mogelijkheden. Zo kan de gebruiker proberen uit een labyrint te ontsnappen, het gevecht aangaan met helikopters en straaljagers, of een intrigerend geheugenspelletje kiezen. Dat kan allemaal terwijl de EXP521 ook nog eens muziek laat horen.

Als draagbare audiospeler biedt de EXP521 een hoogwaardige weergave van zowel audio- als mp3-cd’s (cd-r en cd-rw). De Magic TM maakt een 420-secondenlange elektronische schokbeveiliging mogelijk. Dat betekent ongestoord luistergenot, ook tijdens fietsen, hardlopen of skateboarden. Het dot-matrixscherm geeft informatie over de weergegeven muziek als het display geen spelinformatie hoeft te tonen. De twee standaard AA-alkalinebatterijen zijn goed voor circa dertig uur mp3-cd-weergave.

De Expanium 521 is vanaf augustus verkrijgbaar en kost € 149,99 (inclusief BTW).

MERK

EDITORS' CHOICE