www.highfidelitydiscs.nl nu ook LP`s bestellen. De start wordt (september 2003) gemaakt met een dertigtal titels op "zwart goud" ;-)"/>
 

NIEUWSB&W

Vinyl bij HiFi Discs


Redactie HiFi.nl | 20 september 2003 | B&W

Jazzanova - Remixed ( LP )High Fidelity Discs is een initiatief van HiFi.nl, waar online de mooiste opnamen op SACD, CD, DVD en nu ook LP gekocht kunnen worden. Alle titels zijn direct uit voorraad leverbaar (!) wat betekent dat nadat afgerekend is via Paypal, electronisch bankieren of overboeking de bestelling direct wordt afgehandeld. Een creditcard is niet nodig en er zijn geen wachttijden....

Sinds kort is er dus ook Vinyl leverbaar bij High Fidelity Dics. U kunt op dit moment kiezen uit onder andere de volgende titels:

Rod MacDonald - No Commercial Traffic
John Kay - Heretics & Privateers
Gerry Lockran - Across The Tracks
La Rotta - Musik Aus Der Alten Welt II 
Rod MacDonald - Album 2 > For Sale <
Michael Franti & Spearhead - Everyone Deservers Music 
Strokes - Is This It 
White Stripes - Elephant 

Steely Dan - Everything Must Go Steely Dan - Everything Must Go
Deftones - Deftones
Metallica - St. Anger ( 7" )
Mogwai - Happy Music For Happy People
Buscemi - Camino Real
Queens Of The Stone Age - Songs For The Deaf -Ltd-
Lucinda Williams - World Without Tears
Audioslave - Audioslave
Sigur Ros
Coldplay - A Rush Of Blood To The Head
Blof - Omarm 
Tindersticks - Waiting For The Moon 

Michael Franti & Spearhead - Everyone Deservers Music ( 2-LP )High Fidelity Discs heeft momenteel circa 300 titels op het vlak van Klassiek, Jazz, Pop en Rock op voorraad. En het assortiment neemt bijna dagelijks toe.

Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de uitbreidingen in het assortiment, interessante acties en de nieuwste releases, dan kunt u zich via www.hifidiscs.nl op de gratis nieuwsbrief abonneren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de onderstaande link, waarbij benadrukt wordt dat u via e-mail altijd uw verzoeken kunt toesturen.

MERK

EDITORS' CHOICE