Podspeakers en zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren.

"/>
 

NIEUWS

Blueroom bij AND Benelux BV


Redactie HiFi.nl | 22 september 2003 |

Het Tilburgse AND Benelux heeft bekend gemaakt dat het bedrijf de officiŽle distributie voor de Benelux heeft verkregen van de Blueroom luidsprekers. De opvallend vormgegeven luidsprekers zijn ook bekend onder de naam Podspeakers†en zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren.

Blueroom assortiment

Het meest bekend is de mini podspeakers, maar de serie is begin dit jaar uitgebreid met een center luidspreker: de Cinepod. Dit is een actieve subwoofer, met name gericht op het weergeven van de bass tonen. Maar Blueroom beperkt zich niet meer tot het vervaardigen van losse componenten.

Bleuroom center

Volgens de kersverse distributeur zal er namelijk op korte termijn zelfs een compleet 5.1 micropod systeem worden uitgebracht, waarvan de verwachte prijs op Ä 799,- ligt. De set zal bestaan uit 5 satelliet luidsprekers, natuurlijk in dezelfde stijl als alle andere Blueroom modellen en een 10`` actieve subwoofer. De te kiezen kleuren zullen zwart, wit, zilver en blauw zijn en zodra er meer bekend is, leest u dat hier op HiFi.nl.

.

EDITORS' CHOICE