NIEUWSB&W

Vogelzang Parkstad open


Redactie HiFi.nl | 04 oktober 2003 | B&W

Vogelzang Parkstad (in Heerlen) opende op 1 oktober j.l. haar deuren na een ingrijpende verbouwing. Ons bereikt het onderstaande persbericht, welke u ook via deze link als PDF bestand kunt downloaden.

Vogelzang Parkstad (Heerlen)

Ingezonden mededeling

De inrichting van uw huis houdt niet op bij een nieuwe bank of kast...

Bij het binnen komen van de verschillende vertrekken ademen deze een persoonlijke sfeer uit. Klassiek, modern of eigenzinnig, in elke ruimte willen we ons prettig voelen. Hierbij wordt goed gekeken naar kleuren, meubilair, aankleding, maar tegenwoordig ook steeds meer naar de televisie en hifi installatie. Alles dient met elkaar verenigd te zijn binnen uw persoonlijke lifestyle.

Onze passie is het u te mogen ontvangen in onze totaal vernieuwde winkel in Heerlen met een ruim assortiment aan beeld, geluidsapparatuur en computers, waarbij met name op comfort, design en kwaliteit geselecteerd is. Kom kijken naar de nieuwe plasma en LCD schermen van bijvoorbeeld Sony, JVC, Panasonic, Scharp. Kom luisteren naar de nieuwe B&W luidsprekerlijn, bijvoorbeeld in combinatie met Rotel elektronica. Laat u verrassen door de weergave van de nieuwe Bose luidsprekersystemen, uniek in eenvoud en design.

Ik zou u graag laten zien en horen wat moeilijk in woorden te omschrijven is, laat bij ons uw dromen werkelijkheid worden. Ik nodig u dan ook persoonlijk uit om samen met mij het glas te heffen en in onze nieuwe winkel (en te ontsnappen aan de sleur van alledag).

Prosper Voncken
General Manager

Vogelzang Parkstad (Heerlen)

Wij werden geďnstrueerd om in een ontspannen sfeer onze gedachten te laten gaan over hoe de nieuwe winkel eruit moest komen te zien. We liepen over van de bijzondere ideeën en hebben ons blaren op handen en voeten gewerkt om deze droom voor u te kunnen verwezenlijken. Nu alles klaar is mogen we gerust stellen dat het is geworden wat we graag wilden. Het is voor ons nu mogelijk om samen met u in een ontspannen sfeer te zoeken naar datgene wat bij uw wensen past. Dat het hierbij niet ophoudt voor ons mag duidelijk zijn, wij zullen er met ons hele team voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en dat u na de gedegen installatie en uitleg zo nu en dan een uurtje kunt wegdromen bij een lekker stukje muziek of een romantische film.

Team Vogelzang Parkstad,
Erik de Jong, Christiaan Hoogenboom, Ron Crumbach, Jordi Tonnard, Jean Stevens, Johan Rozeboom, Dominique Voncken, Dennis Krijgsman, Henri Hensen, Léon Jansen, Alex Nöllgen.

Vogelzang Parkstad (Heerlen) 

MERK

EDITORS' CHOICE