NIEUWSVisonik

Visonik Revo 4 en Center


Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2003 | Visonik
De nieuwe Revo lijn van Visonik is uit. De Revo lijn is voorzien van de nieuwste techniek van Visonik: "Power Move Technology". Dankzij deze technologie is het nu mogelijk om meer dynamische kracht te produceren met compacte woofer afmetingen. Deze Power Move woofer realiseert een energie toename van 75% zonder dat de afmetingen van de woofers zijn veranderd. De Revolijn is eveneens voorzien van de hoofdelementen van Visonik`s technologieŽn. We spreken hier onder andere over de natuurzijde Visotec tweeter met een diameter van 28 mm.

Visonik Revo

De Revo lijn bestaat uit een compacte boekenplankspeaker (Revo 2), een zuilluidspreker (Revo 4) en de daarbij aanvullende center speaker (Revo Center).

Zoals u gewend bent van Visonik kunt u natuurlijk ook zelf uw keuze maken omtrent de creatie van uw (surround) systeem. De zuilluidspreker, de boekenplank speaker en de center zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties Revolijn:

Revo 2
Biwiring: Ja
Belastbaarheid: 100 Watt
Afmetingen: 185 x 290 x 266 mm
Verkoopprijs: 159,- euro per stuk

Revo 4
Bi-Wiring: Ja
Belastbaarheid: 140 Watt
Afmetingen: 164 x 900 x 266 mm
Verkoopprijs:†329,-† euro per stuk

Revo Center
Bi-Wiring: Ja
Belastbaarheid: 140 Watt
Afmetingen: 420 x 164 x 225 mm
Verkoopprijs:† 249,- euro per stuk

De Revo lijn is verkrijgbaar in de volgende uiteenlopende kleurstellingen:
Zwart;
Zilver;
Kers met een zwart front;
Beuk met een zilver front.

De Revo 4 en de Revo Center zijn eind Oktober verkrijgbaar. De Revo 2 is nu al verkrijgbaar bij uw Visonik dealer bij u in de buurt.

EDITORS' CHOICE