NIEUWSPanasonic

LCD TV Panasonic


Redactie HiFi.nl | 23 oktober 2003 | Panasonic

Het nieuwe LCD-TV scherm van Panasonic combineert buitengewone prestaties met een exclusief ontwerp. De breedbeeld televisie heeft een beelddiagonaal van 55 centimeter en een resolutie van 854 x 480 pixels. Belangrijk gegeven is de snelle reactietijd van de vloeibare kristallen waardoor actie scenes en sportuitzendingen op natuurlijk wijze worden weergegeven.

Panasonic TX-22LT3F

Het beeld is sowieso de blikvanger. De nieuw Acuity techniek zorgt voor levensechte beelden met een hoge dieptewerking. De snelle reactietijd heeft overigens nog als extra voordeel dat het beeld een hoog detail kent en levendige kleuren produceert. En wanneer het beeld eens donker of grijs moet weergeven past een speciaal correctie programma de nodige rekenmodules toe.

Volgens Panasonic hebben alle technieken die zijn toegepast een resultaat tot gevolg wat uit een normale televisie niet te halen is. En dat voor een scherm van nog geen 7 centimeter dik. De afneembare voet zorgt voor het doortrekken van het elegante design en aan de wand misstaat de TX-22LT3F ook niet.

De televisie is volledig uitgerust en heeft zowel een PAL als een SECAM ontvangst, kan 181 zenders in zijn geheugen opslaan, heeft Progressive Cinema Scan, NTSC weergave, teletekst en Qlink voor snel wisselen van bronnen. Het geluid komt uit twee stereo luidsprekers, die samen met de subwoofer en bassreflex techniek een krachtig en vol geluid laten horen.

EDITORS' CHOICE