NIEUWSB&W

Von Schweikert op tournee


Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2003 | B&W
Op dinsdag 28 oktober was de aftrap van de "theatertour" van het `System 15`, Het nieuwe Music & Film systeem van Von Schweikert Audio uit Amerika.

Von Schweikert Audio tournee 2003

Bij Echo Audio aan de Lange Viele in Middelburg, Von Schweikert Dealer van het eerste uur, kunt U, als een van de eersten, kennismaken met het magische realisme van dit systeem.

Een opstelling van `System 15` bestaat uit een set VR 2 als `front`, een set VR 1 als `rear`, een LCR 15 als `center` en een VRS 1 als `sub`. Het geheel wordt aangestuurd door de nieuwe Arcam meerkanaals versterker en een beeldscherm maakt de set compleet. Op afspraak zijn door de specialisten van Echo Audio ook andere combitaties te realiseren.

Von Schweikert Audio tournee 2003

Vervolgens reist het systeem door naar plaatsen als Heerlen, Den Bosch, Groningen, Sneek, Twente en andere plaatsen. Nadere informatie volgt.

Von Schweikert Audio tournee 2003

Ook kunt U inmiddels terecht bij `huisdealer` Studio Alkmaar waar op afspraak een indruk kan worden opgedaan met een soort gelijke systemen. Tevens is er bij Audio Cube in Utrecht gelegenheid om, op afspraak, het system 10 en - 15 te beproeven. In Rotterdam bij Multifoon in Het Alexandrium III heeft U de keuze tussen system 10 en system 15. Voor een perfecte demonstratie kunt u het beste even een luisterafspraak maken.

MERK

EDITORS' CHOICE