Gehoorgevend aan de wens tot kleinere luidsprekers in modetinten ondergaat de KEF Q-serie een grote beurt: nieuwe types en nieuwe kleuren. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe luidsprekers van KEF...

"/>
 

NIEUWSKEF

KEF nieuws


Redactie HiFi.nl | 28 november 2003 | KEF

Gehoorgevend aan de wens tot kleinere luidsprekers in modetinten ondergaat de KEF Q-serie een grote beurt: nieuwe types en nieuwe kleuren.
KEF Q opstelling

KEF Q4Gebaseerd op een nieuwe 5” Uni-Q eenheid introduceert KEF een drietal types: een 2-weg Qcompact, een vloerstaande slanke Q4 en de Q6c centre. De 2,5-weg Q4 biedt als opvolger van de Q3 een breed, open klankbeeld dat overtuigt door zijn natuurgetrouwheid. De Qcompact en Q6centre zijn ideale componenten voor een klein home theatre-met-niveau. Zowel de nieuwe als de bestaande KEF Q’s zijn leverbaar in maple, dark apple en in zilvergrijs. Adviesprijs Qcompact is Euro 180 , de Q4 gaat Euro 375 kosten, en de Q6c heeft een adviesprijs van Euro 300.

KEF PSW1000.2
Een nieuwe aktieve KEF subwoofer, met 21 cm eenheid en een 150 Watt ingebouwde versterker. Ideaal in een kleinere ruimte, of met bijvoorbeeld Cresta of kleine Q-serie. In maple, dark apple en zwart vinyl, met een adviesprijs van Euro 375.

KEF KHT5005

KEF KHT5005
Toonaangevende klank, zware en toch ranke aluminium behuizing, de nieuwste 5” Uni-Q technologie in d’Apollito zetting en een afwerking om U tegen te zeggen: dat is de nieuwe KEF KHT5005 set.
Bestaand uit 5 identieke satellieten en een zware PSW2500 subwoofer staat deze Euro 2000 kostende combinatie garant voor indrukwekkende prestaties - en dankzij Uni-Q technologie klinkt dat overal even goed.
Leverbaar in zilverkleur, inclusief statiefjes en muurbeugel. Middelhoge en hoge standaards voor de satellieten komen binnenkort beschikbaar.

KEF 9000ACE

KEF KHT9000
het ultieme KEF antwoord op de vraag naar hoogwaardig geluid uit een ondiepe luidspreker. Niet alleen uitgerust met de allerbeste 165 mm Uni-Q plus laageenheden en gevat in een zware aluminium behuizing mag de KHT9000 ook best een pretentieuze luidsprekerset heten. Niet in het minst dankzij eerste toepassing van een gepatenteerde KEF technologie genaamd ACE (Acoustic Compliance Enhancement), die ervoor zorgt dat een kleine kast een fors, ver doorlopend en strak laag oplevert.
Voor stereogebruik of voor een geweldig home theatre (aan de wand gemonteerd, of op een van de verschillende standaards): KHT9000 staat als gesloten 3-weg systeem borg voor genieten op het hoogste niveau. De mooiste Home theatre set bevat dus 5 stuks KHT9000 plus een PSW3000 of 4000 subwoofer. Ook KHT9000 heeft een adviesprijs van Euro 900 per satelliet, in aluminiumkleur, inclusief statiefje en muurbeugel; de middelhoge en hoge standaards komen binnenkort beschikbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE