NIEUWSPioneer

DVDPlus Award Pioneer


Redactie HiFi.nl | 12 december 2003 | Pioneer
Voor het derde opeenvolgende jaar organiseerde DVD Plus in samenwerking met haar lezers de verkiezing van de DVD Plus Awards. Naast awards voor thriller- en komedie van het jaar, werd er ook een prijs voor Home Cinema Compactset van het jaar 2004 weggegeven.

DVD Plus riep de Pioneer homecinema set DV-NS990 uit tot Home Cinema Compactset van het Jaar 2004.

DVDPlus Award

Ad Bijleveld, hoofdredacteur van DVD Plus over deze beslissing " Wat opviel, was dat het publiek unaniem heeft gestemd in de categorie home cinema. Terwijl dit lang niet van elke categorie gezegd kan worden. Deze belangstelling geeft wel aan hoe belangrijk home cinema is, voor consumenten. (…) Een ander opvallend punt was dat Pioneer moest concurreren met veel goedkopere merken home cinema sets, en Pioneer deze slag gewonnen heeft. Dit geeft wat mij betreft aan dat er tegenwoordig niet louter meer op prijs geconcurreerd wordt, maar dat juist kwaliteit steeds belangrijker wordt.

De Pioneer NS-DV990 is met grote voorsprong op de nummer twee tot de winnaar uitgeroepen. Een prestatie waar Pioneer terecht trots op kan zijn."
De reden dat de Pioneer DV-NS 990 tot Home Cinemaset van het jaar 2004 gekozen is, lag o.a. aan het feit dat (…) "vrijwel alle schijven, waaronder scad’s afgespeeld kunnen worden, de beeldkwaliteit voortreffelijk is, er sprake is van imponerende weergave van zowel muziek als bioscoopgeluid en een geluidskwaliteit heeft waarvan de NXT-luidsprekersystemen een belangrijke bijdrage leveren".(…) Aldus DVD Plus.

EDITORS' CHOICE