NIEUWSLinn

Linn CES nieuws


Redactie HiFi.nl | 11 januari 2004 | Linn

Tijdens de CES in Las Vegas heeft Linn een hele rij met nieuwe produkten voorgesteld. En zoals het van het merk verwacht kan worden zijn het allemaal weer produkten die tot de verbeelding spreken. Meerkanaals muziek en films beluisteren met het Klinos systeem, de Unidisk SC multi player en de nieuwe Artikulat luidsprekers behoren tot de nieuwe mogelijkheden.

Linn Kinos CES 2004

De Kinos is een hoogwaardige meerkanaals AV voorversterker, die verder bouwt op de techniek die zich in de Linn Kisto ruimschoots heeft bewezen. Het nieuwe apparaat biedt een intu´tieve bediening en een eenvoudige, menu gestuurde opzet. Alle hedendaags bekende formaten kunnen aangeboden worden aan de Kinos, zoals Dolby Digital 5.1 en DTS ES Matrix.

De Klimax Chakra 400 Twin is een stereo eindversterker met Chakra versterkers-schakelingen. Dit apparaat biedt een altijd gelijkblijvende en gecontroleerde prestatie met een heldere klank. De Klimax past dan ook perfect in hoogwaardige Home Entertainment systemen. Volgens Linn biedt het apparaat zelfs referentie kwaliteit bij de weergave van stereo bronnen.

Linn Klinas

De Unidisk SC is de laatste toevoeging van apparaten die gebruik maken van de Linn Silver Disk Engine. Oftewel: apparaten die alles kunnen lezen. Het verschil met zijn voorgangers zit hem in de ge´ntegreerder voorversterker. Verder biedt de speler een makkelijke toegang voor alle hoogwardige muziek en audio formaten en een uitstekende meerkanaals weergave.

Linn Artikulat CES 2004

Tot slot de Artikulat luidsprekers, die een helder en uitstekende geluidsweergave combineren met een luxueus design. De serie bestaat uit vier verschillende luidsprekers, die qua klant en optisch design perfect op elkaar zijn afgestemd. De nieuwste Linn technieken, zoals Active Servo Bass, 3-K Driver Arrayá en de Chakra versterkers technologie, komen allemaal terug in de luidsprekers.

EDITORS' CHOICE