NIEUWSPhilips

Philips bClever


Redactie HiFi.nl | 14 januari 2004 | Philips
Philips breidt zijn assortiment multimediaprojectoren voor scholen en kleine bedrijven uit met de bClever SV1, een SVGA-projector die een aantrekkelijk alternatief vormt voor de televisies, overhead- en diaprojectoren die traditiegetrouw op scholen worden gebruikt. Voor leraren betekent de bClever een aantrekkelijke nieuwe dimensie doordat lessen nu ondersteund kunnen worden met Microsoft® PowerPoint®-presentaties of video- en tv-uitzendingen op een groot scherm van 2m2 of groter.

Philips bClever

De bClever biedt uitstekende prestaties en mogelijkheden, met een maximale lichtsterkte van 1100 ANSI lumen en een minimaal ruisniveau van 29dB. Zowel scholen als bedrijven kunnen zeker zijn dat hun investering in de bClever als projectieoplossing veilig is dankzij de optionele Philips SecurityMaxTM-diefstalbeveiliging.

Philips’ Ultra High Performance-technologie (UHP™) speelt een sleutelrol bij het beperken van de gebruikskosten van bClever-projectoren tijdens zijn gehele levensduur. De 150W Philips UHP-lamp biedt een levensduur van 6000 uur die, in combinatie met de betrouwbare, duurzame constructie van de projector en het gebruik van componenten van hoge kwaliteit, garandeert dat onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven.

Met zijn simpele plug and play-eigenschappen is de bClever buitengewoon gemakkelijk te bedienen voor gebruikers van elk ervaringsniveau. Met zijn intuďtieve On Screen Display en een ergonomisch ontworpen afstandsbediening met verlichte toetsen kan hij gemakkelijk en comfortabel bediend worden in elke omgeving.

De bClever is ook voorzien van SmartSetTM.. Met dit systeem worden ingangssignalen gescand vanaf het moment dat de projector ingeschakeld wordt en wordt het uitgangssignaal automatisch ingesteld op de optimale beeldkwaliteit. Dit betekent een aanmerkelijke verkorting van de tijd die nodig is om de projector op te stellen.

De interne 6-wattsluidspreker met directe volumeregeling maakt aansluiting op een apart luidsprekersysteem overbodig. Daarnaast biedt de (optionele) monitorfunctie de mogelijkheid een andere projector te koppelen aan de bClever om hetzelfde beeld te projecteren, of een monitor aan te sluiten.

De Philips bClever is op dit moment in Nederland verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs van € 1349,- (inclusief BTW).

MERK

EDITORS' CHOICE