NIEUWS

Familielid voor H56


Redactie HiFi.nl | 22 januari 2004 |

Het heeft even geduurd voordat Theme Scene met een nieuwe projector kwam, maar de H56 heeft er nu een familielid bij. En wat voor één!? De H30 is een DLP projector met een 6-kleurenwiel (RGBRGB), een uiterst scherp beeld en een uiterst scherpe prijs.

Theme Scene H30

De projector gaat over de toonbank voor minder dan tweeduizend euro. Hiervoor krijgt de gebruiker een  16:9 breedbeeld plaatje op een 800 x 450 resolutie. De projector is aan te sluiten aan verschillende bronnen met behulp van een scart RGB (via bijgeleverde D-Sub adapter), component, S-Video en composite. De maximum beeldgroote (breedte) op 10 meter projectieafstand is ruim vijfeneenhalve meter, op 4 meter afstand is het beeld nog altijd 2 meter en 30 centimeter breed.

Een van de prettige eigenschappen die de H56 ook had en ook is meegenomen naar de H30 is het geluid van de projector. Niet de dB die via de DVD speler worden meegestuurd, maar het geluid wat de projector produceert tijdens het werken. Of liever gezegd: het gebrek aan lawaai. Minder dan 26 dB op 2 meter afstand. Samen met zijn contrastwaarde en lichtopbrengst maakt het een projector die kwaliteit biedt in een betaalbaar segment!

EDITORS' CHOICE