Vijf nieuwe HK receivers


Redactie HiFi.nl | 10 maart 2004 | Harman Kardon
Met de introductie van de AVR 630, AVR 430, AVR 330, AVR 230 en de AVR 130 versterkt Harman Kardon in het jaar waarin het bedrijf vijftig jaar bestaat, zijn positie als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige audio/video receivers. Op de volgende pagina`s kunt u alle officiŽle informatie over deze vijf nieuwe receivers lezen.

Deze vijf modellen bezitten de nieuwste technologieŽn en functies in deze categorie, uiteraard met de klassieke Harman Kardon high-current versterking en opmerkelijke industriŽle vormgeving. De nieuwe receivers stellen nieuwe normen voor A/V receivers en zijn ieder in hun categorie flexibeler dan ooit, ieder in hun eigen categorie en bieden uitzonderlijke operationele veelzijdigheid voor speciale installaties, meerkamer toepassingen en hoogwaardige home entertainment systemen.

Harman Kardon AVR 630

De 7.1 kanaals AVR 630 en AVR 430 van Harman Kardon zijn de eerste met de Quadruple Crossover Bass Manager, waarmee uit zes verschillende wisselfilter frequenties voor elk van de vier luidsprekergroepen in een 7.1-kanaals systeem kan worden gekozen, verder een groot aantal belangrijke functies zoals de tweeweg RS-232 poort met mogelijkheid tot opwaarderen, Dolby* Virtual Speaker en Dolby Headphone processing, toewijsbare breedband HDTV compatibele component video ingangen, A/V Sync Delay en vele bijzondere verfijningen.

De 7.1-kanaals AVR 630, de 6.1-kanaals AVR 230 en de 5.1-kanaals AVR 130 zijn belangrijk opgewaardeerd ten opzichte van de voorgaande modellen voor nÚg betere prestaties met voor de klasse unieke eigenschappen als het exclusieve Logic 7ģ en VMAxģ surround sound bewerking, het nieuwste bass management systeem, meerkanaals directe ingangen voor DVD-Audio en SACD en andere verfijningen.

Carsten Olesen, Harman Kardon Product Manager, legt uit: "Harman Kardon stelt al vijftig jaar de norm voor hoogwaardige high fidelity audio/video componenten en onze nieuwste modellen in de AVR Serie leggen wederom de lat in A/V receiver ontwerp hoger. De combinatie van traditionele waarden bij Harman Kardon, gecombineerd met topklasse technologie bieden de nieuwste functies, uitsluitend bij Harman Kardon en met de ruimste aansluitmogelijkheden van digitale audio en video programmabronnen. Wij zijn bijzonder trots op het elegante en gedistingeerde uiterlijk waaraan al duidelijk af te lezen is dat het hier niet om conventionele receivers gaat Ė zij zijn uitzonderlijk in elk opzicht."

EDITORS' CHOICE