NIEUWSLinn

Linn Artikulate


Redactie HiFi.nl | 30 januari 2004 | Linn

(Ingezonden mededeling)

ARTIKULAT LUIDSPREKER SYSTEEM
beauty & brains

Voor het eerst geshowd in Las Vegas tijdens de CES 2004: Het ARTIKULAT luidspreker syteem van Linn (klikt u op de onderstaande afbeelding voor een extra grote afbeelding). De ARTIKULAT is een geweldig klinkend nieuw luidspreker systeem dat een indrukwekkende prestatie combineert met een zeer luxueuze uitstraling. Het ARTIKULAT systeem bestaat uit vier aparte, qua geluid en esthetiek op elkaar afgestemde luidsprekers die de meest recente, door Linn ontwikkelde, technologie behuizen waaronder actieve servo bass, de ‘3-K Driver Array’ en de nieuwe Linn CHAKRA hoog efficiente eindversterking. De artikulat trakteert de luisteraar op een weelderige en expressieve weergave.

Klik hier voor een vergrote afbeeldingHet ARTIKULAT systeem omvat drie ‘full-range’ modellen die verkrijgbaar zijn in volledig actief (A-versie) of alleen met actief laag. De ARTIKULAT 350A vloerstaande luidspreker, ARTIKULAT 320A compacte (boekenplank) luidspreker en de ARTIKULAT 340A centre-kanaal luidspreker zijn de volledig actieve versies, terwijl de ARTIKULAT 350, ARTIKULAT 320 en ARTIKULAT 340 luidsprekers wel een actief laag hebben, maar met passieve ‘cross-over’ filters voor het laag- midden, midden en de hoge frequenties. Een speciale, actieve, servo-gestuurde subwoofer, de ARTIKULAT 345, completeert de serie.

Alle ARTIKULAT modellen hebben een kast van bijzonder fraai, geperste lagen hout voor een exceptionele rigide constructie. Het resultaat is een serie mooie ontwerpen met een ultra-lage resonantie.

Ontworpen om alle voordelen van de nieuwe high-definition formaten ten volle te benutten, voor eenieder die op zoek is naar een authentieke en allesomvattende geluidservaring. ARTIKULAT is een mooi staaltje vakmanschap dat eenvoudig en zonder enige moeite een nieuwe standaard neerzet.

EDITORS' CHOICE