NIEUWSB&W

Sony ES en QS op Doelen Lente Hifi Show


Redactie HiFi.nl | 11 maart 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Sony laat over haar aanwezigheid op de Doelen Lente Hifi Show het volgende weten:

Een nieuw hoofdstuk in de muziekgeschiedenis

Sony ESSpeel een Multi-channel Super Audio CD op deze combinatie uit de Sony ES-serie en u hoort de allerbeste audiokwaliteit van dit moment. De SCD-XA9000ES is de eerste ES Super Audio CD speler met een digitale i.Link™ output.

i.Link™ draagt digitale gegevens over via H.A.T.S., een zeer nauwkeurige synchronisatie methode. De TA-DA9000ES weet wel raad met dit hoogwaardige signaal. Deze multi-channel 7-kanaals volledig digitale S-Master Pro versterker heeft een extreem hoge bitnauwkeurigheid en zorgt voor stabiel geluid bij elk volumeniveau. De kwaliteit werd onlangs nog onderstreept toen de EISA-jury onze S-Master technologie uitriep tot ‘Audio Innovatie van het jaar 2003-2004’. We zien u graag op onze stand, dan kunt u zelf het resultaat ervaren.

SA-VS700 en STR-DB2000

Sony ESGeluid waar u versteld van zult staan Het slanke vloerspeakersysteem uit Sony’s stijlvolle VS-serie SA-VS700 combineert een prachtig aluminium design met een verbluffende en krachtige surround sound. De twee in de voorspeakers ingebouwde actieve subwoofers en digitale S-Master versterker zorgen voor een extra krachtige basweergave en leveren grote prestaties. Er is dus geen aparte subwoofer-unit. De twee Extended Definition (ED) tweeters met een doorsnede van 7,7 centimeter zijn volledig afgestemd op een perfecte weergave van bronnen als Super Audio CD en DVD Video.

MERK

EDITORS' CHOICE