NIEUWSSony

Sony platte DVD-spelers


Redactie HiFi.nl | 22 maart 2004 | Sony

(ingezonden mededeling)

Sony introduceert met de DVP-NS355 en de DVP-NS585, twee superslanke modellen (slechts 4,4 cm hoog) die voorzien zijn van de handige feature Content Browser. De DVP-NS585 is bovendien ook nog voorzien van Cinema Progressive. Daarnaast zijn deze DVD-spelers uitgerust met Precision Drive 3 (een verbetering van de technologie Precision Drive 2), dat zorgt voor een extreem stabiele weergave van DVD’s en supersnelle toegang tot bestanden.

Content Browser
Zowel de aantrekkelijk geprijsde DVP-NS355 (de opvolger van de DVP-NS330) als de DVP-NS585 (de opvolger van de DVP-NS430) vallen op door hun superslanke design. Ze zijn slechts 4,3 centimeter hoog! Beide modellen zijn uitgerust met Content Browser. Deze handige feature zorgt voor snel en gemakkelijk afspelen van MP3- en JPEG-bestanden, een duidelijk onderscheid tussen album en tracklists, de weergave van lange namen en maakt bovendien een einde aan allerlei ingewikkelde directory-structuren. Je kunt met deze DVD-spelers ook je eigen diashow presenteren, begeleid door je favoriete achtergrondmuziek.

Sony DVD-NS355

Cinema Progressive
Bezitters van een Plasma TV, LCD TV of projector kunnen eigenlijk niet om een DVD-speler heen die beschikt over Pal Progressive. Deze technologie verdubbelt in feite de horizontale resolutie van videobeelden, waardoor flikkering wordt verminderd en het beeld scherper wordt. Zo ontstaat de allerbeste beeldkwaliteit.
Sony’s DVP-NS999ES was ‘s werelds eerste PAL/NTSC Progressive DVD-speler met Precision Cinema Progressive. Kort daarna introduceerde Sony twee nieuwe modellen die met deze technologie zijn uitgerust: het QS-model DVP-NS930 en de DVP-NS730. Vanaf dit seizoen is er een nieuw instapmodel dat voorzien is van een simpele versie van Precision Cinema Progressive: de DVP-NS585.

Prijzen:

 DVP-NS355  zwart of zilver  119 euro
 DVP-NS585  zilver  139 euro


 

EDITORS' CHOICE