NIEUWSPhilips

Philips Micro Jukebox HDD070


Redactie HiFi.nl | 21 juli 2004 | Philips

(ingezonden mededeling)

De Philips micro jukebox is smart, sexy en compact met ruimte voor 1000 tracks op schrijf.

Eindhoven, Nederland – Met de introductie van de Philips micro jukebox hdd070 heeft Kylie Minogue concurrentie gekregen als het gaat om klein én sexy. De hdd070 is alles wat je nodig hebt met voldoende capaciteit voor een heel weekend muziek.

Behalve een fraai ontwerp heeft de hdd070 een dusdanig klein formaat dat je hem met het meegeleverde halskoord letterlijk om je nek kunt hangen en je handen vrij kunt maken voor belangrijkere zaken. Philips heeft met deze portable jukebox 2.0 GB harde schijf in 95 gram schoonheid geperst. De hdd070 biedt ruimte voor maar liefst 1000 opnamen en een ingebouwde FM-radio met 10 voorkeurzenders. Daarnaast kun je ook je digitale bestanden op de harde schijf opslaan en heeft de oplaadbare batterij genoeg capaciteit voor tien uur muziekweergave van topkwaliteit.

Philips HDD070

Het wisselen van tracks is op de hdd070 een fluitje van een cent – met de simpele bedieningstoetsen en het haarscherpe scherm hoef je geen noot te missen. Met de “One Touch” scroll knoppen vind je in een oogwenk precies wat je zoekt.

Philips HDD070

Met de Philips hdd070 heb je altijd de juiste muziek bij de hand. Voor elke stemming, waar en wanneer je maar wilt.

Prijs:
Consumenten adviesprijs Philips hdd070         229 euro

Beschikbaarheid:
De Philips hdd070 is vanaf augustus verkrijgbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE