NIEUWSLinn

Linn terugroepactie


Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2004 | Linn

(mededeling van de importeur)

WAARSCHUWING
BELANGRIJKE VEILIGHEID KENNISGEVING

Glasgow Schotland:  Linn Products Ltd roept de volgende producten terug en biedt reparatie aan van:

• Linn AV 5105 Amplifiers met ieder serienummer,
• Linn LK240 Amplifiers met ieder serienummer,
• Linn Melodik/5150 Bass Extension Loudspeaker Systems met serienummer van 1001 tot en met 714450.

Een mogelijk gebrekkig component in deze producten kan het springen van een zekering tot gevolg hebben en resulteren in schade aan zowel de binnenkant als de buitenkant van bovengenoemde apparaten en componenten waarop deze zijn aangesloten, en kunnen een brandgevaar opleveren.
Om te voorkomen dat dit gebeurt, biedt Linn Products kosteloos reparatie van deze producten aan.

Linn AV5105

Producten onderhevig aan de terugroeping zijn de modellen Linn AV 5105 en Linn LK 240 versterkers en Linn Melodik/5150 Extension Loudspeaker Systems. Het modelnummer en serienummer staat op het voorpaneel, geprint op de onderkant van het product of op het bedieningspaneel bij de ingang voor de netspanning. Voordat u het model- en serienummer van het product controleert, moet u de producten uitgeschakeld hebben en niet meer aangesloten op de netspanning. 

U wordt geadviseerd de voornoemde producten niet meer te gebruiken en onmiddellijk (ook buiten kantooruren) contact op te nemen met Latham Audio BV, Tel: + 31 (0)13 508 2411, Fax: +31 (0)13 5082617 om informatie over de reparatie van het product te verkrijgen. U kunt ook schrijven naar Latham Audio BV, Postbus 7, 5130 AA  Alphen NB, Nederland of een e-mail sturen naar: bianca@latham-ci.com. Wij verzoeken u om het model- en serienummer bij de hand te houden als u contact met ons opneemt, of om dit te vermelden in uw brief, fax of e-mail.

Wij bieden bij deze onze welgemeende verontschuldigingen aan voor enig ongemak dat wij veroorzaakt hebben en bedanken u bij voorbaat voor uw medewerking.

EDITORS' CHOICE