www.hifi.nl beschikbaar te hebben gesteld aan haar bezoekers, heeft de redactie besloten om deze service niet langer te verlenen. Het forum behoort daarmee na vijf jaar definitief tot het verleden."/>
 

NIEUWSB&W

HiFi.nl stopt met Forum


Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2004 | B&W

(van onze redactie)

Na vele jaren succesvol een forum via de site www.hifi.nl beschikbaar te hebben gesteld aan haar bezoekers, heeft de redactie besloten om deze service niet langer te verlenen. Het forum behoort daarmee na vijf jaar definitief tot het verleden.

HiFi.nl Forum (c) Xingo

Met ingang van donderdag 19 augustus 2004 zullen bezoekers niet langer in het forum kunnen posten. Het forum blijft tot 1 november 2004 als “read-only” bereikbaar via www.hifi.nl en zal na die datum definitief worden verwijderd. In zijn wekelijkse column die deze keer als titel heeft “Het forum is niet meer” gaat hoofdredacteur René van Es in op de redenen die ten grondslag liggen aan de beslissing. De binnen HiFi.nl unaniem genomen beslissing heeft alles te maken met de doelstelling de kwaliteit van www.hifi.nl naar een nog hoger plan te tillen en de vrijgekomen tijd te besteden aan “Hoe werkt …….” artikelen, expertvragen en recensies. Het forum heeft in een belangrijke behoefte voorzien en lange tijd zowel de consument als de handel gestimuleerd in het uitbouwen van muziekbeleving op hoog niveau.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »