NIEUWSB&W

Vi-fi; nieuw tijdschrift


Redactie HiFi.nl | 01 september 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Het Nederlandse hifi- en home theaterlandschap wordt dit jaar opgefleurd met een nieuw tijdschrift: Vi-fi; Tijdschrift over audio, video, muziek & film.

Vi-fi zal niet alleen mooi om te zien en vast te houden zijn (handzaam formaat en aantrekkelijke vormgeving), maar ook duidelijk inhoudelijke verdieping bieden. Onderwerp is alles wat met kwaliteitsweergave van audio en home cinema te maken heeft. Die is niet alleen aan de huiskamer gebonden. Ook voor op de fiets, in de auto en in de trein wil Vi-fi die apparaten selecteren die de meeste waar voor hun geld bieden. Vi-fi doet dit doormiddel van subjectieve luister- en kijkoordelen van experts en meetechnische gegevens te combineren.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Vi-fi is dus een hulp voor iedereen die alles wil weten over kwaliteitsaudio en -home theater en op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases op cd, SuperAudio-CD, dvd, lp en wat er verder nog voor formaten in het verschiet liggen.

Vi-fi is een initiatief van Hans Beekhuyzen (ProAudio + Visie) en Henk Peters (eerder werkzaam bij Homestudio en HVT) en zal op de `VAD Hifi & HomeCinema Show 04` te Veldhoven voor het eerst te zien zijn.

Meer informatie:
www.contekst.nl/vi-fi

MERK

EDITORS' CHOICE