NIEUWSEnergy

Energy sub + sat systeem


Redactie HiFi.nl | 11 september 2004 | Energy

(ingezonden mededeling)

Energy introduceert het nieuwe ACT6 subwoofer/satelliet luidspreker systeem. In de trend van klein, kleiner, kleinst wordt door Energy juist de geluidskwaliteit niet vergeten. Door gebruik te maken van twee-weg satellietspeakers met een bekamerde tweeter, geplaatst in een extra stijve aluminium behuizing, levert het ACT6 systeem een goed en natuurgetrouw geluid.

Energie sub + sat systeem

Energie sub + sat systeem

Dankzij de ronde vormen zijn de satellieten prima op te hangen aan de muur of zelfs te plaatsen in een hoek! Niet alleen over de plaatsing is nagedacht, maar ook over de vormgeving. Zo is het logo magnetisch op het front bevestigd zodat hoe de speaker ook wordt geplaatst, het logo altijd goed zit.

De actieve subwoofer is uitgerust met de nieuwe 20 cm “Ribbed Elliptical Surround” woofer om de gebruikelijke vervorming in de basweergave met maar liefst 50% te reduceren. De subwoofer is voorzien van een versterker met een vermogen van maar liefst 80 watt RMS. Het frequentie bereik van het ACT6 systeem loopt van 30 Hz tot 22 kHz waarmee de ACT6 geschikt is voor zowel stereo als home cinema opstellingen. Om het 5.1 ACT6 systeem uit te breiden naar 6.1 of zelfs 7.1 is de ACT1 satelliet luidspreker beschikbaar.

Enkele specificaties
- Subwoofer 80 Watt RMS, 300 Watt maximaal
- Subwoofer frequentiebereik van 30 – 120 Hz, +/- 3 dB
- 2-weg aluminium satelliet luidspreker
- ACT6 5.1 systeem leverbaar in zilver voor € 899,-
- ACT1 losse satelliet leverbaar in zilver voor € 149,-
- ACT Sub actieve subwoofer in zilver voor € 349,-

EDITORS' CHOICE