NIEUWSB&W

Showdagen bij RAF Emmeloord


Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

De laatste ontwikkelingen van Arcam, Tivoli en Dynaudio zijn komend weekend te bewonderen bij RAF in Emmeloord.

Van het Engelse merk Arcam worden de nieuwste modellen gedemonstreerd, zowel de DIVA als de FMJ series. Primeur is hierbij de AVR-250 receiver, afgeleid van de AVR300.
Muziek is emotie, daarom zijn er zowel in stereo als multichannel (surround) samenstellingen voor u gemaakt, opdat u rustig een keuze kan maken.

In de winkel wordt gedemonstreerd met de Arcam FMJ serie in combinatie met Dynaudio Contour 5.4. In de luisterkelder is er surround en de presentatie van filmbeeld gebeurt met een JVC projector , uitgerust met de D-ILA techniek, waarmee een hoogwaardige projectie wordt verkregen.

Ook Tivoli is te zien, de beste en eenvoudigste radio ter wereld, voor gebruik op meerdere plaatsen, thuis en op kantoor. Hiervan zijn de nieuwste modellen aanwezig, evenals de :”veldradio’s” met ingebouwde accu voor langdurig gebruik. Tevens speciale uitvoeringen voor gebruik met de Apple Ipod Mp3 speler.
Dit alles gebeurt in samenwerking met importeur Audiac, waarvan ’s zaterdags iemand aanwezig zal zijn.

Dynaudio Audience 72SEHet deense luidsprekermerk Dynaudio zal te horen zijn met de Audience en Contour lijn. Hierbij zullen ook de  de Special Edition van de Audience 52 en 72 aanwezig zijn, luidsprekers die componenten gebruiken van de Contour series, maar een lagere prijs garanderen.
De vertegenwoordiger van dit merk is ook zaterdags aanwezig voor informatie en demonstratie.

Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen bij RAF, om te zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van beeld en geluidsweergave.
RAF nodigt u uit, de koffie staat voor u klaar.

RAF Emmeloord
Lange Nering 12-14
8302EC Emmeloord
Tel. 0527-698855
Fax. 0527-617705
Email: emmeloord@raf.nl

 

MERK

EDITORS' CHOICE